Angrerett og retur

Hos Smith Stål har du 14 dager åpent kjøp. Angreretten gjelder fra den dagen du mottar varen.

Slik gjør du ved retur for varer:

Lever varen kostnadsfritt til den avdelingen varen(e) ble kjøpt i. Du trenger ikke å fylle ut angreskjema om du benytter dette alternativet, det er tilstrekkelig å vise kvittering.

Eller fyll ut angreskjema eller benytt angreskjema du fikk tilsendt med ordrebekreftelsen og send denne på e-post til avelingen du har kjøpt varen fra. Butikken vil da kontakte deg for å avtale nærmere ifht. retur og returfrakt. Kostnadene knyttet til retur til den aktuelle Bygger’n-butikken dekkes av deg som kjøper.

Mangler du angreskjema kan du laste det ned her. (Du kan søke opp adressen til den aktuelle avdelingen du vil sende til her)

 

VILKÅR

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett må produktet være vesentlig uforandret og i samme stand. Når du mottar varen skal du selvsagt kunne håndtere den i et slikt omfang, at du kan fastslå varens art, egenskaper og måten den fungerer på. Det betyr at du har lov til å håndtere produktet på samme måte som du ville kunne i en fysisk butikk. Les mer om dette her.

 

TILBAKEBETALING

Når vi har behandlet returen din vil du motta en e-post. Vi sender selvfølgelig pengene dine i retur, og senest 14 dager etter at du har meldt fra at du angrer kjøpet. I tilfeller hvor vi ikke har mottatt varen, forbeholder vi oss retten til å tilbakeholde betalingen, inntil vi mottar varen, eller får dokumentasjon for at varen er sendt i retur. Beløpet overføres fortrinnsvis til samme betalingsmiddel, som du betalte kjøpet med. 

Opprettet
30.08.2023
Oppdatert
30.08.2023