Nyheter
Kampanje

Smith Stål Outlet!

Gode tilbud fra Smith Stål - gjelder så langt lageret rekker. Velg avdeling for å se eventuelle lokale outlet-produkter.

Smith Stål spiller seg til sikkerhet

Smith Stål spiller seg til sikkerhet

Vi skal gjennomføre all drift uten skade på mennesker eller miljø, og uten tap av materielle verdier. Veien fra ord til handling har vi den siste tiden redusert betraktelig ved at alle ansatte i Smith Stål nå spiller seg til sikkerhet på jobb via en engasjerende digital læringsløsning.

Markedsbetraktninger hittil i år

Markedsbetraktninger hittil i år

Under stålmessen i Düsseldorf i april hadde vi muligheten til å møte mer enn 1200 leverandører og produsenter som er relevant for oss og våre kunder. Det er få steder bedre egnet til å oppdatere oss på dagens markedssituasjon og fremtidsutsikter.   

Vi leverer armering til E18-strekningen mellom Rudtved og Langangen

Vi leverer armering til E18-strekningen mellom Rudtved og Langangen!

Den spektakulære nye Grendlandsbroen vil bæres av stål fra Smith Stål, vi har skrevet en avtale med Eiffage Génie Civil om leveranser av 6500 tonn armering.

Vi lanserer ReStål!

Vi lanserer ReStål!

Smith Stål lanserer i dag sitt hittil mest miljøvennlige alternativ under merkevaren RESTÅL. Dette er stålprodukter laget av sammensveiset avkapp fra vår ordinære produksjon. Avkappet har tidligere blitt solgt som skrap og omsmeltet til nye produkter - en prosess som fører til vesentlig høyere CO2 fotavtrykk enn løsningen som vi nå lanserer.

Stabilt marked

Stabilt marked

Generelt sett er prisene fra våre leverandører fortsatt relativt stabile. Noe økende etterspørsel i Europa, og svakere NOK den siste perioden fører til økte innkjøpspriser på enkelte produktgrupper. Våre priser justeres som følger:

Miljøfyrtårn sertifisert

Miljøfyrtårn sertifisert

Miljøet er viktig for oss og et av våre mål er å bli stadig mer bærekraftige, det gjør vi ved å ta tak i forbedringer der vi kan. Ved utgangen av 2023 ble alle våre avdelinger Miljøfyrtårnsertifisert.

Smith Stål nyhetsbrev

Nyhetsbrev fra Smith Stål

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på trender og priser! I tillegg vil vi dele spennende nyheter om selskapet, arrangementer og tilbud!

Nettbutikken vår er alltid åpen!

Nettbutikken vår er alltid åpen!

Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god påske! Varemottak og utlevering stenger 22.mars klokken 14.00.  Vi er tilbake for fult på alle våre anlegg fra og med tirsdag 02.april.  Nettbutikken vår er alltid åpen! Her finner du enkelt alt du trenger når du skal beregne tilbud og/eller legge inn bestillinger. 

Visste du at vi tar retur på pallekarmer og europaller?

Visste du at vi tar retur på pallekarmer og europaller?

Mange tenker kanskje at en pallekarm ikke har noen verdi og at den etter bruk bør kastes eller brukes til ved, men sånn er det ikke.

Rullearmering, innovativt og kostnadseffektivt produkt

Rullearmering, innovativt og kostnadseffektivt produkt!

I februar leverte vi en ny forsendelse av rullearmering til Rutas pågående prosjekt på Basseløkka, midt i Trondheim. Leveranse ble gjennomført på en miljøvennlig måte ved bruk av en av våre bio-diesel semi-biler.

Nye priser fra 01.februar 2024.

Nye priser fra 01.februar 2024.

Første måned av 2024 er over og generell trend i markedet er foreløpig ett relativt stabilt prisnivå.