Nytt proffsenter på Heimdal

Vi åpner nytt og moderne proffsenter.
05. september inviterer vi våre kunder og ansatte til offisiell åpning av det nye proffsenteret for armering og armeringstilbehør på Heimdal i Trondheim.

- Vi gleder oss til å vise frem det nye, flotte proffsenteret, som blir det tredje i rekken. Fra før har vi proffsenter i Stavanger og Oslo, sier Eirik Berg, direktør Smith Stål Nord.
Vi inviterer alle våre kunder til omvisning i proffsenteret på Heimdal. En foodtruck sørger for matservering, og det blir flere gode åpningstilbud til de som kommer innom.

Det nye proffsenteret er utformet etter et oppdatert og moderne kjedekonsept, med stort lager og butikk, kontorer og møterom. Det vil også være et sentralt kundesenter for armering på samme lokasjon.

- Dette er et ledd i vår satsing på armeringstilbehør. Vi er allerede en av landets største leverandører av armering, og ønsker å være en komplett leverandør av både armering og tilbehør for å gi en kostnadseffektiv leveranse for kundene våre, sier Berg.
Allerede nå er det lagt planer for både det fjerde og femte proffsenteret i kjeden, og minst ett til vil åpnes i løpet av året.

Smith Stål er en av landets ledende leverandører av stål, metaller og armering, og har en stor tilstedeværelse med åtte stålanlegg, egne kaier og lokalt lagerhold i Norge. Stål og metaller hentes fra hele verden, og Smith Stål gjør på den måten en global industri lokal.