Vi ønsker Aslak Normann Vardenær hjertelig velkommen til oss!

Vi ønsker Aslak Normann Vardenær hjertelig velkommen til oss!
Aslak mønstret i september på som assisterende avdelingsleder i Smith Stål Nord Trondheim (Ila). Han har lang erfaring innen markedsarbeid og salg, har blant annet vært daglig leder og medeier i MarineTeam AS og har de siste 5 årene jobbet i Stadsbygd Sparebank som bedriftsrådgiver.

Nå leverer vi klimaavtrykk på faktura

- Beslutninger basert på pris har vi vært vant til å ta lenge. At sosialt ansvar og klimaavtrykk tvinges inn som beslutningskriterier er på høy tid, samtidig som det utfordrer etablerte måter å presentere og behandle relevante data på, sier Steve Reinertsen, Direktør for konsernet E.A. Smith sin armeringsvirksomhet.

Prisendring september 2023

Nye priser fra i 4. september 2023. Fall i prisnivået internasjonalt har igjen gitt effekt på flere produktgrupper.

Bli med oss på OTD Energy 18.-19. oktober 2023

OTD Energy er en messe som har etablert seg som en ledende møteplass for norske selskaper innen olje, energi og offshore-industrien. Årets messe har fokus på spennende forretningsmuligheter innen energi, teknologi og bærekraft.

Øyvind Sætre/Aibel

Ett år med Aibel

I fjor på denne tiden signerte Smith Stål en rammeavtale med Aibel, der vi ble preferert leverandør av Aibels prosjekter i inntil åtte år.

Gjennom det første året har samarbeidsflyten og effektiviteten blitt bare bedre og bedre.

Vi har hatt besøk av avfallsrenovatører!

På bilde ser du Trine fra Norsk Gjenvinning som ble invitert til armeringsavdelingen på Heimdal for en gjennomgang av avfallstyper og sorteringsbeholdere, sammen med Robert og Reidar Martin. 

Smith Stål gjøres stas på for sitt miljøengasjement

Smith Stål har jobbet intensivt med både avfall, energiforbruk, transport, innkjøp og HMS den siste tiden, satt i system av Miljøfyrtårn.

Avdelingene sertifiseres nå på løpende bånd, og det ser vi på som et kvalitetsstempel på jobben som er gjort, og retningen som er satt for det videre arbeidet vårt med alle dimensjoner av miljøbegrepet.

Smith Stål utvider sin fossilfrie kjøretøy-familie både i Midt-Norge og på Østlandet

Og med det tar vi viktige steg for å bidra til å redusere fjerdedelen av EUs klimagassutslipp som veitransport står for. Parallelt jobber vi intensivt med ruteoptimalisering, som er et nødvendig supplement til mer miljøeffektive kjøretøy for å oppnå klimanøytral transport i tråd med Parisavtalens krav.

Sommerens åpningstider 2023

Sommerferien nærmer seg og vi vet at våre kunder og samarbeidspartnere er avhengige av å planlegge og setter pris på informasjon i god tid. ☀️🕑🏗️👷🏽‍♀️

Vi ser fram til en travel sommer og ber alle våre kunder bestille varer i god tid, spesielt i ferietiden da vi har noe lavere bemanning. 💪🏽😎☀️

Husk at du kan bestille armering enkelt og greit på armering.no. 📲

Smith Stål avdeling Straume feirer 20 år på anlegget

I august feirer Smith Stål avdeling Straume 20 år på anlegget!
Vi leverer stål, metaller og armering til mange ulike og spennende prosjekter, og den siste tiden har vi levert materialer til prosjekter innen energisektoren.